Kapcsolat

Írjon Nekünk!


  

Sikeres üzenetküldés!
Hiba! Nem sikerült az üzenetküldés!

Gyakran Ismételt Kérdések


A szálloda előtt az érkezés és a csomagok kipakolásának idejére korlátozott számban állnak rendelkezésre parkolóhelyek, de kérjük kedves vendégeinket, hogy a végleges parkolásra használják ingyenes vendégparkolónkat a szálloda mellett. A hotel első parkolójában található két helyet mozgáskorlátozott vendégeink számára tartjuk fenn. Továbbá van lehetőség 2 db busz parkolására, szintén a szálloda előtt.

A reggelit az étteremben 7:00–10:00 között fogyaszthatják el vendégeink, a vacsorát 17:00–21:00 óra között szervírozzuk. Éttermünk 22:00-ig tart nyitva.

Szállodánk nagy szeretettel várja a szülőkkel érkező ifjú vendégeket, kérésre az életkoruknak megfelelő eszközöket is tudunk biztosítani, úgymint babaágy, bili, etetőszék stb.

A szobát az érkezés napján 15 órától, a távozás napján 10 óráig vehetik igénybe vendégeink, korai érkezés és késői távozás a foglaltság függvényében lehetséges felár ellenében, erről a recepció ad felvilágosítást.

Házikedvencüket 5 kg súlyhatárig tudjunk fogadni térítés ellenében (8.000 Ft / házikedvenc). 

A szálloda beltéri és kültéri wellnessrészlege 8:00–21:00 között áll a vendégek rendelkezésére az év minden napján. 

08:00–09:00 között, valamint 20:00–21:00 között wellnessrészlegünk a csendes órákat részesíti előnyben, mely idő alatt a belépés kizárólag 14 éves kor feletti vendégeink számára engedélyezett.