A Bordűr Wellness Hotel☆☆☆☆ Superior & Szőnyegmúzeum kialakításában napjaink turisztikai trendjeihez igazodik, közvetlenül a lenyűgöző Holt-Körös partján található, ahol a természeti adottságok és az épített, modern stílusú elemek egymást kiegészítve biztosítanak felejthetetlen és különleges életérzést.

Exkluzív szobáinkban és lakosztályainkban kifinomult luxuskörülményeket élvezhetnek a családok, az üzleti úton lévők, a romantikus kikapcsolódásra vágyó szerelmespárok egyaránt.

Békésszentandrás Békés vármegye nyugati kapujában, a Körösök völgyében fekvő, 3500 fős lélekszámú, barátságos kis község. Fő idegenforgalmi vonzerejét a folyószabályozások idején keletkezett Holt-Körös, vagyis a Kákafoki-holtág adja, amely Magyarország ötödik legnagyobb állóvize. Közvetlenül a holtág partján, páratlan természeti környezeteben található a nagymúltú, egykori szőnyeggyár, amely 2023-ra egy egyedülálló, korszerű és fenntartható, kifejezetten napjaink turisztikai trendjeihez igazodó négycsillagos szállodává alakult. Az országban egyedülálló tematikus szálloda, a Bordűr Wellness Hotel☆☆☆☆ Superior & Szőnyegmúzeum komplex élményeket nyújtó, egyedi és minőségi pihenésre hívja és várja vendégeit.