Étterem


Modern és kreatív fine dining éttermünket a francia konyhatechnológia, a helyi alapanyagok, a hagyományok tisztelete, valamint a nemzetközi fúziós konyha jellemzi.

Bordűr Café- Kávézó & Cukrászda


SZEZONNYTÁS: 2024. március 15. 10.00-tól

A Bordűr Café egy városnéző séta, hajókázás vagy délutáni szieszta végén garantálja az édes élményt, nem csak szállóvendégeink számára!

Sky Bar


Azoknak, akik teljesen szeretnének kiszakadni a szürke hétköznapokból, külön bejáraton át, egy független teraszon kínáljuk a nyugalom szigetét. 

Grillterasz


Nyitva tartása szezonális májustól- októberig!

Gasztronómiai programok

Pop-up gasztro programok a Hotel Bordűrben


Tematikus szakmai bemutatóink keretein belül nyerhet betekintést az eredetvédett kézműves termékek és a hozzájuk illő borok, koktélok világába! 

Az eredetvédett termékek és italok, házunk vendéglátói szakértőinek segítségével kerülnek bemutatásra.