Legyen vendégünk a Bordűr Wellness Hotel Superior**** & Szőnyegmúzeumban, ahol nem csupán a pihenés és wellness kikapcsolódás várja vendégeinket, hanem egyedülálló lehetőség nyílik aktív szabadidős tevékenységekre is. Szállodánk páratlan környezetben fekszik, közvetlenül a Holt-Körös partján, így vendégeinknek lehetőségük van nem csupán a vízpart nyugalmát élvezni, hanem aktívan is kihasználni a vízpart adta lehetőségeket.

Ha a pihenésüket izgalmasabbá és mozgalmasabbá szeretnék tenni, így lehetőség van hajók, kerékpárok és egyéb vízi eszközök bérbevétele is. Fedezzék fel a környék szépségeit egy kenuval, sup-pal vagy kajakkal, vagy élvezzék a vízi sportok izgalmát a hajókormány mögött. Azok számára, akik a part mentén szeretnék felfedezni a tájat, kényelmes kerékpárainkkal lehetőségük van túrázásra és kirándulásokra.

A Bordűr Wellness Hotel Superior**** & Szőnyegmúzeum nem csupán egy hely a pihenésre, hanem egy teljes élmény, ahol minden vendég megtalálja a számára legmegfelelőbb kikapcsolódási lehetőséget. Legyen szó csendes pihenésről vagy aktív kalandokról, nálunk mindegyikre lehetőség nyílik. Jöjjenek, és éljék át a természet és a kényelem harmóniáját!

Kerékpár

Óradíj: 1 000 Ft
Napidíj: 4 000 Ft

Elektromos sétahajó 12 főig

15 000 Ft

Elektromos csónak 2 fő

6 000 Ft

Elektromos csónak 4 fő

10 000 Ft

Kenu 3 fő

Óradíj: 3 000 Ft
Napidíj: 8 000 Ft

Kenu 4 fő

Óradíj: 4 000 Ft
Napidíj: 9 000 Ft

Kenu 6 fő

Óradíj: 5 000 Ft
Napidíj: 10 000 Ft

SUP

Óradíj: 1 000 Ft
Napidíj: 5 000 Ft

  • Napi használat jelentése minden esetben: reggel 8-tól évszaktól függően sötétedésig.
  • Átadás átvételi dokumentum kell (szig-el, alap adatokkal) felelősség és kártérítés vállalással